Prodej stavební parcely 16261 m², Citice

4 992 127 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Dobrébydlení Trading s.r.o.

Karlovy Vary, Moskevská 1179/20

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemky ve vesnici Hlavno části obce Citice. Vesnice Hlavno se nachází mezi městy Karlovy Vary a Chebem nedaleko města Sokolov. Jedná se o dva pozemky, parc. č. 153/2 a 156/12 s výměrou v součtu 16 261 m2, pozemky nejsou rozparcelované na jednotlivé části a nejsou zasíťované (přípojná místa ve vzdálenosti do 100 m). Dle platného územního plánu je hlavní a největší pozemek ( 15 820 m2 ) určen jako plocha pro bydlení individuálního venkovského typu v rodinných domech s chovatelským a pěstitelským zázemím a menší pozemek ( 441 m2 ) je určen jako ostatní komunikace navazující na příjezdovou komunikaci. Pozemky se nachází na klidném místě v přírodním prostředí a okolí pozemku je nezatížené hustou bytovou výstavbou. Pozemky lze připojit na kompletní inženýrské sítě dané lokality tj. příjezdová komunikace, vodovod, dešťová a splašková kanalizace, elektřina a veřejné osvětlení.

Lokalita a povaha pozemku jsou ideálním řešením pro zájemce, kteří chtějí prostorné klidné místo pro vlastní bydlení a hmotnou jistotu pro sebe i své nejbližší. Zároveň lze pozemek rozdělit na několik stavebních parcel, které bude možné v budoucnu zhodnotit jako zajímavou investici, ať už pro soukromé osoby nebo investory.

Prohlédněte si pozemek, který by se v budoucnu mohl stát vaším novým domovem nebo příležitostí, jak chytře investovat a zhodnotit své finance.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 1342
Plocha pozemku 16 261 m²

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Dobrébydlení Trading s.r.o.

Karlovy Vary, Moskevská 1179/20

Zobrazit kompletní nabídku RK

Dobrébydlení Trading s.r.o.

Sdílet nemovitost